Disclaimer en voorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden

Door deze site te gebruiken, geeft u aan dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met al deze algemene voorwaarden, gebruik deze site dan niet! Ariez BV (voortaan: “Ariez”) kan deze Algemene Voorwaarden te allen tijde herzien en bijwerken. Als u onze websites blijft gebruiken, betekent dit dat u deze wijzigingen accepteert.

Download- en gebruiksrechten van PDF-bestanden

De PDF-versies van artikelen uit Ariez-publicaties, zoals te vinden op deze website, kunnen alleen worden gedownload voor persoonlijk gebruik. U mag een enkele kopie van onze inhoud bekijken of downloaden, uitsluitend voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het is ten strengste verboden om deze bestanden en hun inhoud te gebruiken voor commerciële doeleinden, voor verdere publicatie (in gedrukte of digitale vorm) of voor verdere verspreiding. Inbreuk op deze gebruiksovereenkomst is in strijd met de Nederlandse auteurswet (https://wetten.overheid.nl/BWBR0001886/2018-10-11) en kan leiden tot gerechtelijke stappen.

Disclaimer

De inhoud van deze website, zoals tekst, afbeeldingen, afbeeldingen en ander materiaal is auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend voor informatieve doeleinden. Inhoud op onze website is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als u vragen heeft over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel het zoeken niet uit vanwege iets dat u op een website hebt gelezen!
Als u denkt dat u een medisch noodgeval heeft, bel dan onmiddellijk uw arts of het Europese noodnummer 112. Ariez adviseert of onderschrijft geen specifieke tests, artsen, producten, procedures, meningen of andere informatie die op onze websites kan worden vermeld. Vertrouwen op enige informatie die door Ariez, werknemers van Ariez of anderen op onze websites wordt weergegeven op uitnodiging van Ariez of andere bezoekers van onze websites, is uitsluitend op eigen risico.

Abonnementsvoorwaarden

Algemene Informatie

Contactgegevens klantenservice Tijdschrift voor Neurologie & Neurochirurgie (TNN):
Ariez B.V. (Kvk nummer: 34187466; algemene voorwaarden Ariez BV: zie hier)
TNN
Westzijde 22
1506 EE Zaandam
Telefoon: 075 642 94 20 (op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur)
E-mail: abon@ariez.nl

Service informatie

Print abonnementen kunnen per nummer ingaan voor een hele jaargang. Voor het beëindigen van een print abonnement geldt een opzegtermijn van drie maanden vóór afloop van de abonnementsperiode.
Digitale abonnementen gaan in op het moment van registratie. Voor het beëindigen van een digitaal abonnement geldt een opzegtermijn van één maand vóór afloop van de abonnementsperiode.
Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.
Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan. Na omzetting van het abonnement naar onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van drie maanden voor een print abonnement en één maand voor een digitaal abonnement vanaf de dag dat de opzegging Ariez B.V. heeft bereikt. Eventueel te veel vooruitbetaald abonnementsgeld wordt teruggestort.

Abonnementsvormen

Het Tijdschrift voor Neurologie & Neurochirurgie heeft twee abonnementsvormen. Word nu abonnee.
De genoemde tarieven gelden voor bedrijven, instellingen en medisch specialisten die niet in aanmerking komen voor kosteloze toezending via controlled circulation.

Digitaal

Onbeperkt toegang tot alle artikelen op tnnonline.nl
Prijs: € 70,85 per jaar, inclusief btw

Blad + Digitaal

Achtmaal per jaar het Tijdschrift voor Neurologie & Neurochirurgie thuisbezorgd
Onbeperkt toegang tot alle artikelen op tnnonline.nl
Prijs: € 250,70 per jaar, inclusief btw

Betaling

Betaling geschiedt bij eerste registratie online via Mollie Payments. Vervolg betaling op geleide van factuur.

Verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen, kunt u uw adresgegevens zelf aanpassen in de Mijn Account omgeving op tnnonline.nl.

Opzeggen

Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail.
Ariez B.V.
TNN
Westzijde 22
1506 EE Zaandam
E-mail: abon@ariez.nl
Vermeld bij opzegging altijd het adres waarop TNN wordt bezorgd.
Voor het beëindigen van een print abonnement geldt een opzegtermijn van drie maanden vóór afloop van de abonnementsperiode. Na omzetting van het abonnement naar onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van drie maanden vanaf de dag dat de opzegging TNN heeft bereikt. Voor het digitale abonnement geldt een opzegtermijn van één maand.
Het eventueel te veel vooruitbetaald abonnementsgeld wordt teruggestort.

Bezorgen in het buitenland

Voor het bezorgen in het buitenland brengen wij bezorgkosten in rekening. Voor vragen e-mail de Klantenservice via abon@ariez.nl.

Privacy statement

Wij maken je er op attent dat de aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van Ariez BV. Zie voor meer informatie ons Privacystatement.